archive-org.com » ORG » K » KLOSI.ORG

Total: 353

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • KLOSI Forum
  it may be awaiting activation Log in User Name Password Forgotten Your Password Remember Me The administrator may have required you to register before you can view this page Forum Jump User Control Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/member.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&find=lastposter&f=20 (2016-04-26)
  Open archived version from archive


 • KLOSI Forum
  it may be awaiting activation Log in User Name Password Forgotten Your Password Remember Me The administrator may have required you to register before you can view this page Forum Jump User Control Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/showthread.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&p=45276 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Dossier - KLOSI Forum
  Amadeus August 5th 2015 20 26 by Korce 23 13 506 Pastrim parash Vjosa July 6th 2015 16 08 by Amadeus 2 3 009 Avionët e rrëzuar Struga June 7th 2015 13 16 by Beni 2 371 Shkolla e Vagabondëve Korce June 6th 2015 17 21 by Era 2 126 Paranojë apo kërcënim Joana May 13th 2015 20 16 by Korce 5 1 359 Korrupsioni 1 2 3 Last Page Amadeus May 3rd 2015 11 51 by Amadeus 33 5 185 Projektet e Hoxhës dhe Shehut për UÇK në Struga April 14th 2015 10 38 by Struga 0 1 115 Vrasja e Komisar Lamajt 1 2 3 Barcelona April 4th 2015 16 54 by Joana 20 12 180 Spiunazh Barcelona February 7th 2015 21 13 by Barcelona 0 889 Në poligon Era February 7th 2015 20 57 by Agron 2 55 Dënimet me vdekje 1 2 Vjosa January 11th 2015 20 01 by Agron 12 3 426 Flirtet ndër vite Perry November 8th 2014 17 36 by Aaron 1 186 Page 1 of 9 1 2 3 Last Display Options Showing threads 1 to 20 of 167 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts Hot thread with no new posts Thread is closed Posting Rules You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=21 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • KLOSI Forum
  it may be awaiting activation Log in User Name Password Forgotten Your Password Remember Me The administrator may have required you to register before you can view this page Forum Jump User Control Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/member.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&find=lastposter&f=21 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • KLOSI Forum
  it may be awaiting activation Log in User Name Password Forgotten Your Password Remember Me The administrator may have required you to register before you can view this page Forum Jump User Control Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/showthread.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&p=45295 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Gjuha Shqipe & Letërsia - KLOSI Forum
  botëror Opinion Arsim by Era April 16th 2016 11 34 76 392 Konkursi KLOSI Dërgoni krijimet tuaja më të mira në prozë poezi esse pikturë etj The KLOSI FOUNDATION do të ndajë çmime cdo vit Foto Krijim by Agron January 5th 2016 20 36 28 521 Learn English Word of the Day by Amadeus April 12th 2016 15 12 49 2 481 Këndi i Përkthyesit Tek kjo rubrikë mund të dërgoni përkthimet tuaja letrare prej gjuhëve të ndryshme në gjuhën shqipe si edhe anasjelltas BKP Index Translationum by Aaron April 18th 2016 20 27 276 2 258 Letërsi e Huaj Letërsia e Huaj dhe kollosët e saj Autorët biografitë krijimtaria dhe Çmimi Nobel Marica Bodro i by Perry April 24th 2016 21 07 1 045 4 776 Learn Latin Crux Puzzle by Dea April 12th 2016 09 05 54 1 577 Forum Contains New Posts Forum Contains No New Posts Forum Jump User Control Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë Jush Arti i Kuzhinës Dietë Bimët Mjekësore Kuriozitete Ndodh

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=22 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Gjuha Shqipe - KLOSI Forum
  Numërori Dea August 9th 2015 21 07 by Dea 5 1 375 Përemri Dea June 4th 2015 18 42 by Korce 5 6 436 Emri Dea May 3rd 2015 11 24 by Struga 6 2 284 Shenjat e pikësimit Dea April 13th 2015 11 15 by Beni 9 8 606 Kaligrafia 1 2 Barcelona February 7th 2015 21 00 by Barcelona 14 7 999 Fjalorët Gjuhësi Korce January 20th 2015 11 51 by Dea 2 799 Lidhëzat Dea December 21st 2014 19 10 by Barcelona 7 2 001 Shprehje të bukura Beni August 8th 2014 20 36 by Korce 9 346 Pjesëzat Dea July 22nd 2014 08 41 by Korce 4 11 697 Mbiemri Dea April 6th 2014 17 25 by Agron 3 12 340 Fjalë të urta popullore Vjosa February 18th 2014 16 58 by Amadeus 8 1 147 Gjuha Shqipe Interneti Dea February 1st 2014 19 32 by Joana 4 3 258 Parafjala Dea September 4th 2013 08 04 by Vjosa 2 5 166 Page 1 of 3 1 2 3 Display Options Showing threads 1 to 20 of 49 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts Hot thread with no new posts Thread is closed Posting Rules You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts BB code

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=23 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • KLOSI Forum
  it may be awaiting activation Log in User Name Password Forgotten Your Password Remember Me The administrator may have required you to register before you can view this page Forum Jump User Control Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/member.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&find=lastposter&f=23 (2016-04-26)
  Open archived version from archive •