archive-org.com » ORG » K » KLOSI.ORG

Total: 353

Choose link from "Titles, links and description words view":

Or switch to "Titles and links view".
 • Filozofi & Psikologji & Sociologji - KLOSI Forum
  May 26th 2013 09 54 by Agron 6 430 Familja e sotme 1 2 Era May 17th 2013 17 08 by Barcelona 14 874 Eutanazia Debat Amadeus May 8th 2013 09 49 by Aaron 1 155 Niçe Nietzsche admin April 15th 2013 10 34 by Aaron 4 515 Pavdekshmëria Joana April 8th 2013 12 48 by Barcelona 1 80 Inteligjenca Era February 15th 2013 08 59 by Joana 6 716 Martin Heidegger Dea December 5th 2012 15 50 by Barcelona 3 685 Truri Era November 18th 2012 22 22 by Amadeus 4 257 Miqësia Joana September 12th 2012 17 15 by Joana 0 65 Arti i Bindjes Joana September 12th 2012 17 07 by Joana 0 13 Buzëqesh 1 2 admin September 12th 2012 17 04 by Joana 13 536 Avokati i Popullit Perry September 6th 2012 08 26 by Amadeus 1 18 Bukuria 1 2 Dea August 22nd 2012 09 52 by Perry 10 245 Kompjuteri kuantik Agron August 21st 2012 10 22 by Agron 3 6 Page 1 of 9 1 2 3 Last Display Options Showing threads 1 to 20 of 175 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts Hot thread with no new posts Thread is closed Posting Rules You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=32 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Ekonomi dhe Biznes - KLOSI Forum
  Çmimin Nobel ne Ekonomi Beni October 12th 2015 18 27 by Era 2 1 469 Projekti TAP Agron May 3rd 2015 11 24 by Struga 5 3 187 Euro zona 1 2 3 Last Page admin February 25th 2015 11 31 by Amadeus 53 4 642 Energji Shitje KESH 1 2 Vjosa February 7th 2015 21 02 by Barcelona 19 17 288 Edhe ALUIZNI Joana May 8th 2014 09 30 by Korce 6 13 410 Doganat Aaron April 2nd 2014 11 33 by Aaron 0 2 588 Autoriteti i Konkurrencës Agron February 4th 2014 18 31 by Amadeus 2 947 Ekonomia per 20 vjet 1 2 Amadeus November 14th 2013 15 49 by Vjosa 19 3 042 Konçesionet Barcelona November 1st 2013 06 00 by Agron 3 4 857 Ndërtimet pa leje Joana October 10th 2013 09 54 by Joana 0 447 Bankat 1 2 Agron September 2nd 2013 08 43 by Perry 18 3 968 Rritja ekonomike Dea August 10th 2013 11 24 by Barcelona 2 602 Borxhet Joana August 3rd 2013 10 21 by Amadeus 8 2 320 Page 1 of 4 1 2 3 Last Display Options Showing threads 1 to 20 of 65 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts Hot thread with no new posts Thread is closed Posting Rules You may not post new threads You may not

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=36 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Fenomene Paranormale - KLOSI Forum
  Perry March 6th 2015 21 51 by Joana 6 11 510 Eklipset Joana February 6th 2015 09 23 by Korce 2 14 359 Multi universet Dea December 21st 2014 19 55 by Joana 9 28 458 Kode në Bibël Joana December 9th 2014 19 43 by Joana 1 905 Yjet admin September 16th 2014 10 09 by Agron 6 3 349 Udhëtim Përmes Dritës Agron May 14th 2014 09 55 by Amadeus 2 6 901 Tunelet nëntokësore Barcelona May 4th 2014 14 17 by Agron 4 12 016 7 Mrekullitë Beni March 20th 2014 15 12 by Joana 5 14 218 Misteret Vjosa February 3rd 2014 10 54 by Korce 3 7 959 Planeti Venus Barcelona January 5th 2014 09 33 by Barcelona 4 13 365 Nasa Struga September 7th 2013 08 46 by Joana 5 16 065 Për jetën Joana September 4th 2013 08 11 by Vjosa 4 8 919 Arkitekturë Era August 7th 2013 05 52 by Agron 5 13 331 Page 1 of 3 1 2 3 Display Options Showing threads 1 to 20 of 45 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts Hot thread with no new posts Thread is closed Posting Rules You may not post new threads You may not post replies You may not post attachments You may not edit your posts BB code is On Smilies

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=60 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Informatikë - KLOSI Forum
  s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë Jush Arti i Kuzhinës Dietë Bimët Mjekësore Kuriozitete Ndodh edhe kështu Dossier Gjuha Shqipe Letërsia Gjuha Shqipe Letërsia Shqiptare Arsimi Shqiptar Konkursi KLOSI Learn English Këndi i Përkthyesit Letërsi e Huaj Learn Latin Shkenca dhe Jeta Filozofi Psikologji

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=38 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Internet & Informatikë - KLOSI Forum
  by Struga 12 675 Li Fi Aaron November 29th 2015 19 07 by Aaron 0 28 Snapchat Beni November 9th 2015 20 47 by Aaron 2 206 YouTube Dea November 8th 2015 17 24 by Struga 9 2 462 Google 1 2 3 Last Page Era November 1st 2015 21 47 by Agron 71 9 436 SmartPhone Aaron September 28th 2015 10 04 by Korce 3 4 562 Microsoft Era August 9th 2015 12 50 by Amadeus 4 634 Hack Day Joana August 3rd 2015 20 26 by Agron 1 598 Bateritë Litium Amadeus June 14th 2015 20 12 by Aaron 1 260 Internet Monitorimi 1 2 3 Dea May 12th 2015 07 58 by Agron 25 5 070 Skype Struga April 13th 2015 16 13 by Joana 4 2 346 Apple 1 2 3 Perry April 4th 2015 19 27 by Aaron 28 5 415 Huawei Aaron April 4th 2015 19 26 by Aaron 0 3 BlackBerry 1 2 3 Last Page Perry March 15th 2015 21 08 by Perry 41 11 232 Page 1 of 8 1 2 3 Last Display Options Showing threads 1 to 20 of 156 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts Hot thread with no new posts Thread is closed Posting Rules You may not post new threads You may not post replies You may not post

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=39 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Argëtim - KLOSI Forum
  Panel Private Messages Subscriptions Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë Jush Arti i Kuzhinës Dietë Bimët Mjekësore Kuriozitete Ndodh edhe kështu Dossier Gjuha Shqipe Letërsia Gjuha Shqipe Letërsia Shqiptare Arsimi Shqiptar Konkursi KLOSI Learn English Këndi i Përkthyesit Letërsi e Huaj Learn Latin

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=42 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Argëtim, Muzikë & Sport - KLOSI Forum
  Dokufest Prizren Vjosa May 11th 2013 17 22 by Agron 1 55 795 Saimir Pirgu Barcelona August 31st 2012 16 44 by Barcelona 0 54 761 London 2012 Olimpics 1 2 3 Diotima August 13th 2012 10 26 by Agron 20 54 559 Taçi Oil Bolonja Era August 9th 2012 17 23 by Era 6 54 534 Euro 2012 1 2 3 Last Page Beni July 3rd 2012 09 29 by Aaron 43 54 798 Wimbledon Perry June 22nd 2012 17 00 by Barcelona 3 54 857 Humor dhe Politikë 1 2 3 Era June 18th 2012 10 35 by Dea 26 55 577 Shakira Era June 6th 2012 11 23 by Korce 4 54 991 Angelina Jolie Nimfa Hakani May 24th 2012 17 54 by Nimfa Hakani 1 54 286 Argëtim sguraziu May 17th 2012 13 49 by Amadeus 5 56 365 Bukuroshet Shkrimtare modeste dhe librat 1 2 sguraziu May 16th 2012 16 01 by Barcelona 14 55 589 James Blant Dea April 17th 2012 18 25 by Struga 4 54 724 Klose Beni April 17th 2012 18 23 by Struga 4 55 018 Triumfi i Nadal Vjosa March 30th 2012 09 40 by Amadeus 3 54 485 Page 1 of 9 1 2 3 Last Display Options Showing threads 1 to 20 of 175 Sorted By Thread Title Last Post Time Thread Start Time Number of Replies Number of Views Thread Starter Thread Rating Sort Order Ascending Descending From The Last Day Last 2 Days Last Week Last 10 Days Last 2 Weeks Last Month Last 45 Days Last 2 Months Last 75 Days Last 100 Days Last Year Beginning Forum Tools Search this Forum Mark This Forum Read View Parent Forum Search this Forum Advanced Search New posts Hot thread with new posts No new posts

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=43 (2016-04-26)
  Open archived version from archive

 • Sugjerimet Tuaja - KLOSI Forum
  Who s Online Search Forums Forums Home Pranë Jush Përshëndetje dhe Urime Ndihmoni Njëri Tjetrin Guidë Turistike POLITIKA Politika Shqiptare Nëpër Botë Analizë VIP Personalitete Ndihmë Profesionale Bukuri Estetikë Mjeku Psikologu Juristi pranë Jush Arti i Kuzhinës Dietë Bimët Mjekësore Kuriozitete Ndodh edhe kështu Dossier Gjuha Shqipe Letërsia Gjuha Shqipe Letërsia Shqiptare Arsimi Shqiptar Konkursi KLOSI Learn English Këndi i Përkthyesit Letërsi e Huaj Learn Latin Shkenca dhe Jeta Filozofi

  Original URL path: http://www.klosi.org/forum/forumdisplay.php?s=aea69264e9aec0f3a83ff1f826f86aa7&f=47 (2016-04-26)
  Open archived version from archive